top of page

Over de vereniging


Gymnastiekvereniging 'Samen voor Terheijden' is een sportvereniging gevestigd in Terheijden met leden uit de hele omgeving. Binnen onze vereniging bieden wij een breed aanbod van gymnastiek aan. We hebben een enthousiast team van trainsters, assistenten, bestuursleden en vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat ieder lid zich kan uitleven in de sport van zijn of haar keuze en zorgen daarbij iedere week voor nieuwe, leerzame en leuke lessen. De vorm van de lessen binnen onze vereniging hangt af van de les die je volgt.

Zo hebben wij een springgroep en turnen voor verschillende leeftijden en op verschillende niveau's voor jongens en meiden. Zowel het turnen als de springgroep is op recreatief en wedstrijdniveau. Informatie over wat iedere les inhoud kunt u vinden onder het kopje 'Sportaanbod'.

 

Wil je een keertje in de les komen kijken en de sfeer van de vereniging en groep meemaken? Dat kan natuurlijk altijd. De tijden zijn te vinden onder de menuknop  'Lidmaatschap'.

 

Het dorpsgevoel van Terheijden wordt ook in stand gehouden in onze vereniging, zo worden er ook buiten de lessen activiteiten georganiseerd voor onze leden. We houden bijvoorbeeld elk jaar een onderlinge wedstrijd waar ieder lid kan laten zien wat ze hebben geleerd in het afgelopen jaar. Ook geven we op verschillende plaatsen demonstraties en staan we op de dorpsmarktjes in de buurt. 

Naast samen trainen doen we ook leuke activiteiten met z'n allen Zo gaan we ieder jaar naar de springdagen, gaan we af en toe een dagje weg en sluiten we ieder seizoen af met een leuke activiteit.

Alle activiteiten, van turnen tot uitstapjes, zijn te vinden onder het kopje  'Activiteiten' en te zien onder het kopje 'Foto's'.

 

 

bottom of page