top of page

GVSVT organiseert een DE Springtoernooi in Breda

Zaterdag 27 januari 2018 was het DE Springtoernooi in het sportcentrum Breda. Dit toernooi werd georganiseerd door onze vereniging i.s.m. de KNGU. Het is een succes geworden mede door alle hulp van onze vrijwilligers. Met name door onze wedstrijdturnsters, een 5-tal moeders en ons bestuur. Zonder deze mensen had deze wedstrijd niet kunnen plaatsvinden.

Alle deelnemers en juryleden hebben het een fijne wedstrijd gevonden.

Van onze vereniging deden er een meisjesgroep van 6-8 jaar mee. Heel vertederend om hen aan het werk te zien, dit was hun 1e wedstrijd.

Daarna kwam onze jongens springgroep die ook voor de 1e keer een wedstrijd meededen. Ook zij waren een blikvanger, heel enthousiast waren zij aan het springen op de Kast en Minitramp.

We hadden ook nog een 2-tal meisjes groepen van 9-12 jaar in het E-niveau. Beide groepjes zijn in de prijzen gevallen. SVT-2 heeft de 2e prijs bij de lange mat. SVT-1 heeft de 2e prijs bij de Minitramp.

Als laatste waren onze meisjes 9-12 jaar in het D-niveau aan de beurt. Ook die hebben het geweldig gedaan. Met de beide toestellen Minitramp en Lange Mat zijn ze 1e geworden en gepromoveerd naar het C-niveau. Dus aan deze wedstrijden mogen ze niet meer deelnemen.

Verder heeft deze groep ook nog de wisseltrofee gewonnen, zij hadden de hoogste score van de dag in het D-niveau behaald.

Felicitaties voor jullie allemaal namens de leiding van GV Samen voor Terheijden!


bottom of page