top of page

Lena Buuron en Renske van Rossum winnen goud

Zaterdag 26 Mei was het voor 5 turnsters van SVT de toestelfinale. De wedstrijd vond plaats in Vlissingen en het was een prachtige /warme dag.

Door werkzaamheden aan de weg in Vlissingen en het mooie strandweer hebben heel veel turnsters in de file gestaan . De turnsters kwamen gestrest binnen of kwamen veel te laat. Sommige zijn uit hun auto gestapt en naar de sporthal gerend. Men heeft toen de wedstrijd hierop aangepast maar een flink aantal hebben de wedstrijd voorbij moeten laten gaan. Heel jammer.

Onze Renske zat in de 1e wedstrijd die om 08.15 uur begon, er was nog geen file en kon je via de omleiding goed doorrijden . Renske heeft een goede wedstrijd gedraaid en met name haar balkoefening zag er strak uit. Dit leverde haar een GOUDEN medaille op.

De 2e wedstrijd begon om 12.15 uur en onze 2 turnsters Roos en Fleur kwamen op het nippertje bezweet binnen. Dit was geen optimale voorbereiding. Helaas voor hen geen succes.

Lena was in de in de laatste ronde die om18.00 uur begon. Ook zij heeft in de file gestaan maar kwam op tijd binnen gerend. Door de file begon de wedstrijd wat later en had zij de tijd om tot rust te komen. Lena had zich geplaatst voor 3 toestellen en met haar brugoefening haalde ze de hoogste score 14.400 pnt. Dus GOUD. Onze Pleuni had zich ook geplaatst maar door een verkrampte rugspier kon ze niet voluit turnen, heel jammer.

De volgende toestelfinale in 2 Juni in Oosterhout waar 4 turnsters van ons zich voor geplaatst hebben.


bottom of page