Turnsters winnen wisseltrofee


Zaterdag 5 oktober stonden Taisha, Mandy, Ivana en Joulette om 06.50 uur klaar om gezamenlijk naar Bergen op Zoom te rijden voor het DE Springtoernooi. Om 08.00 uur was het inspringen en om 08.30 uur begon de wedstrijd. Van GV SVT deden 4 groepen mee en iedere groep deed mee aan twee onderdelen. De turnsters 9 tot 12 jaar deden mee met minitramp en lange mat. De mix springgroep 9 tot 12 jaar deed met minitramp en kast mee. Al onze groepen hebben het heel erg goed gedaan en de meeste gingen met een groepsprijs naar huis.

De maandaggroep in niveau E werd TWEEDE met het onderdeel lange mat. De dinsdaggroep werd helaas net vierde. Desalniettemin een knappe prestatie.

De woensdaggroep in niveau D heeft op allebei de onderdelen een EERSTE prijs behaald en hadden de hoogste score van de dag wat betekend dat ze een half jaar de wisseltrofee mee naar huis mogen nemen.

De laatste groep is de mix springgroep van 9 tot 12 jaar die voor de eerste keer samen met juf Mandy meededen aan het springtoernooi. Spannend voor de trainster en de springers dus. Zij hebben het heel goed gedaan en zijn EERSTE geworden met minitramp op niveau E.

We kunnen zeker terug kijken op een geslaagd toernooi, mede dankzij de hulp van Ivana, Taisha en Mandy. Zonder hen had het niet zo goed kunnen verlopen.