Drie maal GOUD op de springwedstrijd

Zaterdag 5 november 2022 hebben onze meiden de allereerste wedstrijd van het seizoen gehad. In sporthal de Rietgors in Lage Zwaluwe vond de springwedstrijd plaats. Alle drie de turnverenigingen uit onze Gemeente Drimmelen deden hier aan mee. Daarnaast ook verenigingen uit Uden, Gouda, Dordrecht, Rijsbergergen, Breda, Grave, Bergen op Zoom en Steenbergen. Er werd gesprongen op kast, pegasus, minitramp, lange mat en voor het eerst dit jaar de airtumbling.


Mede door de gezellige enthousiaste maneir van prijsuitreiking door onze wethouden van Sportzaken Harry Bakker ging eenieder met een fijn gevoel naar huis. Alle drie de verenigingen uit de Gemeente Drimmelen hadden een prijs behaald!


Onze meiden in de categorie 6-8 jaar behaalde een 1e prijs op de minitramp! Met de lange mat hebben ze het heel goed gedaan, maar helaas net geen prijs behaald.

De meiden in de categorie 9-12 jaar behaalde een 1e prijs met lange mat en minitramp! Tevens zijn ze gepromoveerd op beide toestellen naar een hoger niveau.


Een hele knappe prestatie van jullie allemaal!