Goud en 2x Brons op OBTAK

Het pinksterweekend is vaste prik voor een van de grootste turntoernooien waar wij als vereniging aan deel nemen. Dit jaar werd de Open Bredase Turn en Acro Kampioenshappen gehouden in de evenementenhal van Breepark te Breda.


Jennifer Stadhouders heeft het turnweekend afgetrapt met een glansrijke eerste plaats! Ze behaalde de hoogste score op sprong, brug en vloer. In de volgende wedstrijd kwamen Roos Dirkse en Simone Buijs in actie. Roos behaalde de hoogste score op balk en beiden haalde een 11.450 op sprong. In de middagronde behaalde Lotte Lemmens een derde plaats met de hoogste score op balk. Hiermee werd de zaterdag afgesloten met een gouden en bronzen medaille!


Op de zondag was het de beurt aan Silke Vriens, Roos Peters, Dana Vis, Lizzy van Steen, Fraya de Vries, en Sien van den Broek. Silke turnde een nette wedstrijd en behaalde de 2e hoogste score op brug! Ze eindigde na vier toestellen op de 6e plaats. In dezelfde wedstrijd kwam ook Roos in actie. Roos haalde de hoogste score op vloer en eindigde na een goede wedstrijd op de 8e plaats. In de volgende wedstrijd was het de beurt aan Dana die na een prima wedstijd op de 7e plaats eindigde. In de laatste ronde van de zondag mochten Lizzy, Fraya en Sien hun oefeningen aan de jury laten zien. Alle drie hebben zij zich van hun beste kant laten zien en turnden ze stuk voor stuk een hele nette wedstrijd. Voor Lizzy werd dat beloond met een bronzen medaille!